محدودیت سنی برای ورود به دوره دکتری در کانادا از نظر قانون رسمی این کشور تعیین نشده است. از نظر قانون کانادا، درس خواندن برای تمامی افراد کمتر از سی سال و بالاتر از آن امکان پذیر است و در صورت منع افراد از این امر، مشکلات قانونی به وجود خواهد آمد. با این حال، یک شرایط غیر رسمی در اکثر موسسات علمی این کشور وجود دارد که بیان میکند بهترین سن ورود به دکتری 30 سال است و این نهایت سن مجاز است. در این مطلب قصد داریم تا با تمامی نکات مرتبط با محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا آشنا شویم.
در صورتی که نیاز به اخذ پذیرش تحصیلی کانادا داشته باشید، هم اکنون میتوانید با متخصصان سازمان مهاجرتی نگار تماس حاصل فرمایید. بهترین خدمات را در اختیارتان قرار دادهایم تا بدون مشکل و در کمترین زمان ممکن پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری را دریافت کنید.
شرایط تحصیل در مقطع دکتری کانادا
برای تحصیل در مقطع دکتری شرایط اختصاصی در نظر گرفته شده است و بعضی از این شرطها در تمامی موسسات ثابت است. برای مثال، داشتن رزومه تحصیلی مناسب و مدرک زبان از جمله شرطهایی است که نمیتوان به این راحتی از کنار آن عبور کرد. شاید در بعضی از موسسات علمی این کشور نمرات پایینتری برای تحصیل در مقطع دکتری در مورد زبان یا معدل نیاز باشد. اما همچنان، این شروط از اهمیت بالایی برخوردار هستند که در زمان ثبت درخواست لازم است تا مدارک مرتبط را نیز در سیستم مورد نظر به ثبت برسانید.
دقت در این امر حائز اهمیت است که یک محدوده معقول برای ورود به تمامی مقاطع تحصیلی در این کشور وجود دارد. این موضوع در مورد محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا نیز صدق میکند اما قانونی در این مورد وجود ندارد که سن بالاتر از سی یا چهل سال را از تحصیل منع کند. با این حال، در بسیاری از کشورهای جهان مانند فرانسه، این شرط سنی در پوزیشنهای دکتری به صورت رسمی اعمال میشود.
کانادا کشوری است که قوانین مطمئن و خوبی در این مورد دارد و در صورتی که دارای رزومه شغلی یا تحصیلی مناسب و قابل توجهی هستید، همچنان با سن بالاتر از سی یا چهل سال برای ورود به مقطع دکتری شانس خواهید داشت.
آیا کانادا گزینه مناسبی برای اخذ پذیرش دکتری است؟
کانادا یکی از بهترین کشورها برای پذیرش در مقطع دکتری است که یکی از بهترین مزایا نبود محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا است. این کشور در سالهای اخیر به مهمترین و جذابترین مقاصد برای تحصیل دانشجویان بین المللی تبدیل شده است و این موضوعی است که با بررسی آمار دانشجویان بین المللی حاضر در این کشور مشاهده خواهید کرد.
این کشور در کنار بسیاری از امکانات رفاهی، مزایای متعدد زیر را نیز در اختیار دانشجویان بین المللی قرار خواهد داد:
- شرایط توریستی و تفریحی: کانادا یکی از کشورهای توریستی در جهان است و صنعت توریسم در این کشور دارای سهم بالایی در اقتصاد است. باید به این موضوع اشاره کنیم که در تمامی ایالتهای این کشور شرایط تفریحی و توریستی فراهم است و با پذیرش از یک دانشگاه کانادایی در شرایطی بی نظیر میتوانید به یک کشور توریستی مهاجرت کنید.
- مهاجرپذیر بودن: کانادا یکی از کشورهای مهاجرپذیر در جهان است که این موضوع را میتوان از تعداد بالای مهاجران در شهرهای بزرگ متوجه شد. بیش از 40 درصد از جمعیت منطقه تورنتو را مهاجران و افراد وابسته تشکیل دادهاند که این آمار اهمیت زیادی مهاجران را در این کشور مشخص میکند. بنابراین، با پذیرش دکتری در این کشور مشکلی از نظر نژاد پرستی در مناطق مختلف آن مشاهده نخواهید کرد.
- شرایط تحصیلی: دانشگاههای کانادایی جزو برترین موسسات علمی در سراسر جهان به حساب میآیند که امکانات تحصیلی و تحقیقاتی بسیار زیادی را در اختیار دانشجو قرار میدهند. در صورت پذیرش از یکی از دانشگاههای برتر کانادایی عملا فرصت ورود به یک جامعه علمی پیشرفته و مدرن در دسترس شما است که تمامی امکانات برای تحقیقات را در اختیار شما قرار میدهد.
- تنوع رشتهها: دانشگاههای کانادا بیش از 200 عدد هستند که در ایالتهای مختلف این کشور حضور دارند. در این دانشگاهها تنوع بالایی در مورد رشتههای مقطع دکتری ارائه شده است که رشتههای فنی مهندسی، علوم پایه و پزشکی را شامل میشوند. بنابراین، دست شما باز است که از بین این تنوع بالا رشته تحقیقاتی مورد نظرتان را انتخاب کرده و در آن پذیرش بگیرید.
میانگین سنی برای شروع دکتری در کانادا چقدر است؟
محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا به صورت عرفی 30 تا 40 سال است و این حداکثر سنی است که در آن با شرایط خوب میتوان وارد یک رشته در این مقطع شد. بر اساس آمار، افراد زیادی وجود دارند که در این کشور دکتری خود را در سن 30 سالگی به پایان رساندهاند. همچنین، افراد زیادی در سالهای قبل وجود داشتهاند که در 40 سالگی خود موفق به اتمام دوره دکتری شدهاند.
در حالت کلی، اگر احساس میکنید از نظر روحی و جسمی برای انجام تحقیق و حضور در دانشگاه مشکلی ندارید، محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا نیز وجود نخواهد داشت. با این حال، در سنین بالاتر شاید نیاز باشد کمی بیشتر به دنبال موقعیتهای مناسب دکتری بگردید تا در شرایط مناسب در موقعیت مورد نظر مشغول به تحصیل شوید.
همچنین، در سنین بالاتر از 30 سال امکان ورود به موقعیتهای پاره وقت نیز وجود دارد. این به دلیل آن است که افراد در این سنین معمولا تشکیل خانواده دادهاند و موقعیتهای دکتری پاره وقت برای آنها شرایط مناسبتری را برای اتمام دکتری فراهم خواهد کرد.
نهایت محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا چقدر است؟
نهایت محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا تعریف نشده است. نابرابری در سن یک نقض بزرگ در مورد قوانین کشور کانادا است که مراجع قانونی نیز با این امر مخالف هستند. با این حال، در صورتی که قوانین عرفی و عمومی را در نظر بگیریم، این محدودیت 50 تا 60 سال خواهد بود. بر اساس آمار افراد زیادی وجود دارند که در این سنین موفق به اخذ مدرک دکتری خود در کانادا شدهاند.
تحصیل در این سنین در مقطع دکتری امکان پذیر است اما نیاز است تا نظم و انضباط برای انجام امور محوله در نظر گرفته شود تا مشکلی در دوران تحصیل به وجود نیاید.
آیا کمیته پذیرش به سن داوطلب برای تحصیل در مقطع دکتری حساس است؟
تمرکز اصلی کمیته پذیرش و استاد شما روی نبود مشکل در مورد وظایف محوله است. در صورتی که داوطلب از نظر جسمی و روحی مشکلی از این نظر نداشته باشد، به احتمال زیاد کمیته پذیرش نیز در سنین بالا مشکلی مشاهده نخواهد کرد. در اکثر موارد، پر بار بودن رزومه میتواند نشان دهنده نبود مشکل برای ادامه تحصیل فرد باشد. بنابراین، برای افرادی که دارای سابقه تحصیلی و شغلی قابل توجه هستند، شانس اخذ پذیرش در سنین بالاتر از سی سال همچنان به حال خود باقی است.
آیا امکان اخذ بورسیه با سن بالاتر از 40 سال برای دکتری وجود دارد؟
بورسیههای تحصیلی دانشگاه و موسسات خارج از دانشگاه به افرادی تعلق میگیرند که دارای سابقه علمی و شغلی درخشان هستند. در واقع، دانشگاه باید مطمئن شود که پس از دریافت بورسیه، بازگشت سرمایه خوبی برای بورسیه فراهم خواهد شد و فرد قدرت رشد علمی و شغلی مناسبی را در آینده دارد.
در سنین بالاتر از سی سال نیز میتوان بورسیه تحصیلی دریافت کرد و همه چیز در این مورد رسیدن به شرایطی است که در مورد بورسیه دانشگاه یا موسسه خارجی تعریف شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیهها، میتوانید به صفحات اسکالرشیپ در دانشگاه مورد نظر یا موسسه خارجی مراجعه کنید.
بیشتر بخوانیم: اپلای چیست و چگونه اپلای کنیم؟
با سوال در مورد سن در مصاحبه دکتری چطور برخورد کنیم؟
به احتمال زیاد شما در مرحله پذیرش دعوت به مصاحبه خواهید شد و این مرحلهای است که اکثر داوطلبان آن را پشت سر میگذارند. بنابراین، احتمال این نیز وجود دارد که در مصاحبه در مورد محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا نیز صحبتهایی به میان آید.
بهتر است قبل از حضور در جلسه مصاحبه در مورد سن و اهداف تحصیلتان جملاتی را آماده کنید تا با دید بهتری در جلسه شرکت کنید. مطمئنا، برای گذر از این مرحله پذیرش تحصیلی نیاز است تا اهداف قانع کننده و مطمئن ارائه شود تا مشکلاتی مانند محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا گریبان گیرتان نشود.
به هر صورت، شما باید کمیته پذیرش و استاد راهنما را قانع کنید که برای موقعیت مورد نظر گزینه خوبی هستید و سن بالا به هیچ وجه روی بازدهی کار شما تاثیر نخواهد داشت. متقاعد کردن کمیته پذیرش هنر شما در این مرحله است که با استفاده از رزومه خوب شغلی و علمی و تشریح کامل اهداف آینده میتوانید به خوبی این مرحله را نیز پشت سر بگذارید.
- اگر دعوت به مصاحبه شدهاید، این به آن معنی است که نظر کمیته پذیرش و استاد راهنما روی شما جلب شده است. بنابراین، اصلا نباید فرصت را از دست بدهید و در این مسیر نا امیدی اصلا معنی نخواهد داشت.
جمع بندی و نتیجه گیری در مورد محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا
- بعضی از مراکز علمی در محیط داخلی یک محدوده سنی در نظر گرفتهاند که برای اطلاع از آن میتوانید با مسئولان آن در ارتباط باشید.
- از نظر قانونی منع از تحصیل افراد در کانادا یک کار غیر مجاز است و تمامی افراد میتوانند ادامه تحصیل دهند.
- برای دریافت بورسیهها نیاز به ارائه رزومه قوی تحصیلی و شغلی است.
بیشتر بخوانیم: شرایط اپلای دکتری کانادا
اخذ پذیرش تحصیلی آسان با سازمان مهاجرتی نگار
در این مطلب سعی کردیم تا شما را با تمامی نکات مربوط به محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا آشنا کنیم. اخذ پذیرش در این مقطع تماما وابسته به رزومه شما است و بهتر است برای افزایش شانس خود تجربه کاری و رزومهتان را قوی کنید. شرط سنی خاصی برای اخذ پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی تعیین نشده است و در یک بازه سنی معقول میتوان برای مقاطع مختلف در این کشور درخواست داد. با این حال، بهتر است شرایط موسسه مورد نظر را قبل از هر کاری بررسی کنید تا در مراحل بعدی به مشکل برخورد نکنید. سازمان مهاجرتی نگار در این مسیر شما را راهنمایی خواهد کرد تا در سریعترین و مطمئنترین مسیر پذیرش تحصیلی خود را دریافت کنید.