اپلای چیست؟ این سوالی اساسی است که بسیاری از داوطلبان تحصیل در کشور کانادا به دنبال جواب آن میگردند. این بخش از فرآیند مهاجرت را میتوان یکی از مهمترین مراحل زندگی هر فردی به حساب آورد چرا که در صورت موفقیت، بیشتر مسیر را طی کردهاید. در این مطلب قصد داریم به این سوال که “اپلای چیست و چگونه باید اپلای کنیم؟”، جواب دهیم تا با تمامی نکات مرتبط با این مرحله آشنا شوید.
اگر هدف شما طی کردن مسیر با خیالی آسوده و با کمترین میزان نگرانی است، بهتر است با متخصصان سازمان مهاجرتی نگار تماس حاصل فرمایید. متخصصان ما تجربه سالها خدمات مهاجرتی را در اختیار شما قرار خواهند داد تا با آسانترین روش به این کشور مهاجرت کنید.
مراحل مهم اپلای چیست؟
مشاوره تحصیلی و مهاجرتی:
مشاوره تحصیلی و مهاجرتی زمان زیادی را از شما نخواهد گرفت اما با استفاده از این مزیت میتوانید در چند دقیقه مسیر خود را برای مهاجرت به این کشور بیابید. در مرحله اول نیاز به دریافت یک وقت مشاوره دارید تا با یک متخصص مهاجرت تحصیلی صحبت کنید. در این مرحله، سوابق تحصیلی و شغلی شما به صورت کامل ارزیابی خواهد شد و پس از آن میتوانید با دید بهتری مراحل بعدی را شروع کنید.
آماده سازی مدارک هویتی:
اگر از نظر مدارک هویتی نقصی در پروندهتان وجود دارد، بهترین کار این است که در اولین فرصت این نقصها را برطرف کنید. بدون داشتن گذرنامه معتبر، در عمل نمیتوان مراحل اپلای را پیش برد. اگر در حال حاضر محصل هستید، میتوانید با قرار دادن وثیقه یک گذرنامه معتبر دریافت کنید.
مهیا کردن مدرک زبان:
مدرک زبان یکی از ضروریترین مدارکی است که در مراحل اپلای به آن نیاز خواهید داشت. شاید بیشترین زمان صرف این مدرک شود و پس از اخذ آن با خیال راحتتری میتوانید مرحله اپلای برای دانشگاه را طی کنید. با استفاده از مدارک آیلتس یا تافل میتوان برای دانشگاههای کانادایی اپلای کرد.
تمکن مالی:
برای مهاجرت به کشور کانادا در روشهای مختلف نیاز به نشان دادن تمکن مالی است مگر این که از طرف یک فرد یا موسسه علمی دارای ساپورت مالی باشید. این تمکن مالی در روش مهاجرت تحصیلی پایینتر از روشهایی مانند مهاجرت بیزینسی است که در ادامه مطلب در مورد آن بیشتر خواهیم خواند.
اپلای تحصیلی:
با آماده کردن مدارک مورد نیاز، میتوان ثبت نام را شروع کرد. بهتر است وب سایت دانشگاه مورد نظر و رشته خود را بررسی کنید تا نقصی در مدارکتان وجود نداشته باشد. با ایجاد یک پروفایل در وب سایت مورد نظر میتوانید مرحله اصلی اپلای را شروع کنید.
ویزای سفارت:
در صورت موفقیت در مرحله قبل، یک نامه پذیرش در اختیار شما قرار خواهد گرفت. با استفاده از این نامه میتوانید مرحله بعدی را شروع کنید که همان ویزای سفارت است. برای مرحله سفارت نیاز به مدارک خاصی دارید که با مراجعه به وب سایت دولتی میتوانید لیست آن را بررسی کنید.
با اصطلاحات مهم اپلای کانادا آشنا شویم
- اپلای: اپلای به معنی ارسال مدارک و ثبت یک درخواست برای پذیرش از دانشگاه یا موسسهای در کانادا است.
- اپلیکیشن: اپلیکیشن همان فرم و درخواستی است که توسط آن تمامی اطلاعات و مدارک تقدیم کمیته پذیرش دانشگاه میشود.
- اپلیکیشن فی: اپلیکیشن فی مبلغی است که داوطلب برای بررسی درخواست خود به حساب دانشگاه واریز میکند.
- ددلاین: ددلاین زمان نهایی برای پذیرش درخواستها از طرف دانشگاه است که از یک مرکز علمی به مرکز دیگر این زمان متفاوت خواهد بود.
- سابمیت اپلیکیشن: سابمیت به معنی ثبت درخواست در مرحله نهایی است که پس از ثبت دقیق اطلاعات و مدارک این کار انجام خواهد شد.
- دیفر: در بعضی از مواقع ممکن است تاریخ شروع دوره به یک ترم جلوتر انتقال یابد که به این کار دیفر کردن میگویند.
- شهریه یا Tuition Fee: داوطلب پس از دریافت پذیرش تحصیلی نیاز به پرداخت شهریه بر اساس تعداد واحدهای انتخابی دارد.
- دیپازیت فی Deposit Fee: برای این که به دانشگاه اثبات کنید قصد حضور در دوره را دارید، احتمالا از شما یک مبلغ بیعانه دریافت خواهد شد.
بیشتر بخوانیم: بهترین دانشگاه های جهان
2 نکته اساسی برای موفقیت در پروسه اپلای کانادا
- زمان مناسب اپلای چیست؟: زمان شروع برای ارسال درخواست پذیرش اهمیت بالایی در این مرحله از مهاجرت دارد. شما هر زمان که بخواهید نمیتوانید مدارک را ارسال کنید و بازههای مشخصی در سراسر سال برای این کار تعیین شده است. بهترین کار مراجعه به وب سایت دانشگاهها است که در 3 ترم تحصیلی پاییز، زمستان و بهار دانشجو میگیرند.
- بهترین روش ارتباط با اساتید برای موفقیت در اپلای چیست؟: در بعضی از مقاطع تحصیلی مانند کارشناسی ارشد و دکتری نیاز به ارتباط گرفتن با اساتید دارید. این کار از طریق ایمیل خواهد بود و نیاز است تا درخواست خود را به صورت مکتوب و به همراه رزومه به شخص مورد نظر ارسال کنید. در این مرحله دقت زیادی نیاز است چرا که به دلیل وجود رقابت، کمترین اشتباه ممکن است پرونده شما را با مشکل مواجه کند.
آیا با هر رشته ای میتوان اپلای کرد؟
مطمئنا هر رشته ای میتواند جزو رشتههایی باشد که فرصت ادامه تحصیل برای آن در کانادا فراهم است. دلیل این امر، تنوع بسیار بالای دانشگاهها در این کشور و فرصتهای تحصیلی در آنها است.
با بررسی مناطق مختلف این کشور، موسسات علمی متعددی را خواهید یافت که در مقاطع دبیرستان و دانشگاه دانش آموز و دانشجوی بین المللی میگیرند. اگر به دنبال رسیدن به جواب سوال “بهترین دانشگاه برای اپلای چیست؟”، هستید بهتر است بگوییم دانشگاههای شهرهای بزرگ گزینه بهتری برای این کار هستند.
مدت زمان مورد نیاز برای موفقیت در اپلای چقدر است؟
در حالت کلی، در سه نوبت در سال میتوان پذیرش تحصیلی در کانادا دریافت کرد. اگر در زمان مناسب کار خود را شروع کنید، سر وقت خواهید توانست تا در موسسه علمی مورد علاقه حضور پیدا کرده و مرحله ادامه تحصیل خود را شروع کنید.
- ترم پاییز: بهترین بازه زمانی برای اپلای چیست؟ اگر به دنبال جواب این سوال هستید، پس باید در مورد زمان اپلای ترم پاییز بیشتر بدانید. ترم پاییز که از اوایل مهر شروع میشود، بهترین ترم برای ورود به یک دانشگاه در این کشور است و بهترین بازه برای اخذ پذیرش در این ترم 6 تا 9 ماه قبل از ثبت نام دانشگاه است.
- ترم زمستان: دانشگاههای کانادایی در ترم زمستان نیز دانشجو میگیرند و شما به عنوان دانشجوی بین المللی میتوانید برای این ترم پذیرش دریافت کنید. معمولا، دانشجویان برای پذیرش این ترم کار خود را از بهار همان سال شروع میکنند تا در زمان مورد نظر صاحب برگه پذیرش و ویزای تحصیلی شوند.
- ترم بهار: در صورتی که دانشگاه مقصد اجازه ورود از ترم بهار را به دانشجوی بین المللی دهد، میتوانید از پاییز یا اوایل زمستان سال قبل مراحل پذیرش را برای این ترم شروع کنید. دقت داشته باشید که بهتر است 6 ماه قبل از شروع ترم مراحل را آغاز کنید تا در مرحله ویزا به مشکل زمانی برخورد نکنید.
دانشگاههای معتبر و مهم برای اپلای به کانادا
بهترین دانشگاه و موسسه علمی برای اپلای چیست؟ یافتن جواب این سوال شاید جذابترین مرحله از پذیرش تحصیلی باشد. شما میتوانید با یک جستجوی ساده در اینترنت فهرست تمامی مراکز علمی این کشور را بیابید. بنابراین، بر اساس رشته و مقطع تحصیلی یک گزینه را انتخاب کرده و مراحل کار را شروع کنید.
در این بخش 5 دانشگاه و مرکز علمی برتر کانادایی را خدمت شما معرفی کردیم که جزو برترین موسسات علمی در سراسر جهان هستند:
دانشگاه تورنتو
دانشگاه تورنتو یکی از بزرگترین جوامع علمی در جهان در حال حاضر است که فهرست بزرگی از رشتههای تحصیلی در آن ارائه شده است. این مرکز علمی در شهر تورنتو واقع در ایالت انتاریو است که در رشتههای مختلفی مانند هنر، علوم، فنی و حرفهای و مهندسی میتوانید از آن پذیرش دریافت کنید.
دانشگاه مک مستر
مک مستر یک جامعه علمی شناخته شده در منطقه همیلتون و در کل جهان است که کمی آن طرفتر از دانشگاه تورنتو قرار دارد. این مرکز علمی رتبه بسیار مناسبی بین دانشگاههای جهان دارد که در حال حاضر بر اساس آمار QS بین 180 تا 200 است. در بسیاری از رشتههای تحصیلی میتوانید در این مرکز علمی پذیرش بگیرید و بهتر است تا اشاره کنیم رشتههای فنی مهندسی آن جزو محبوبترین رشتهها هستند.
دانشگاه بریتیش کلمبیا
اعتبار دانشگاه بریتیش کلمبیا بین مراکز علمی جهان بسیار زیاد است و این مزیتی است که اکثر مراکز علمی بزرگ کانادایی آن را در اختیار دارند. این دانشگاه در ایالت بریتیش کلمبیا واقع شده است که یکی از بهترین فضاهای آموزشی را در اختیار دانشجویان قرار میدهد. امکانات تحقیقاتی و علمی در دانشگاه بریتیش کلمبیا بسیار زیاد است.
دانشگاه مک گیل
مک گیل یک مرکز علمی بزرگ در این کشور است که طیف وسیعی از رشتههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در اختیار علاقه مندان قرار داده است. اخذ پذیرش تحصیلی از این مرکز علمی با زبانهای انگلیسی یا فرانسوی امکان پذیر است و این وابسته به نوع رشته انتخابی شما است.
دانشگاه اتاوا
دانشگاه اتاوا در یکی از جنوبیترین مناطق این کشور و در ایالت انتاریو واقع شده است. این دانشگاه بیش از 100 سال تجربه آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی دارد و تمرکز اصلی آن روی پژوهش و ارائه آموزشهای ضروری است. این دانشگاه دارای دانشکدههای بسیاری است که از آن جمله میتوان به علوم انسانی، علوم اجتماعی، مهندسی و حقوق اشاره کرد.
نکات ضروری برای اپلای چیست؟
- بررسی وب سایت دانشگاهها: در این مرحله زمان زیادی صرف کنید و به دقت فهرستی از دانشگاهها و رشتههای مورد علاقه را تهیه کنید. منظور ما همان مراکزی است که احتمالا گزینه مناسبی برای تحصیل برای شما هستند.
- چک کردن تاریخها: با ورود به صفحه هر یک از دانشکدهها میتوانید تاریخ دقیق پذیرش و مهلت ثبت اپلیکیشن را بررسی کنید. به ددلاینها دقت کنید و بهتر است تا بدانید هر دانشکده ممکن است ددلاین مخصوص به خود را داشته باشد.
- نوشتن اهداف: نامه SOP مدرک مهمی است و این مدرکی است که سرنوشت شما را تعیین خواهد کرد. بهتر است قبل از شروع به نوشتن SOP به تمامی نکات مربوط به آن مسلط شوید.
- آمادگی مصاحبه: در صورتی که از طرف کمیته پذیرش یا یک استاد دعوت به مصاحبه شوید، بهتر است با کمی جستجو در اینترنت با نکات مصاحبه نیز آشنا شوید. البته، این مرحله بیشتر در مقاطع تحصیلات تکمیلی مد نظر است.
- پیگیری روند کار: اگر احساس میکنید روند پذیرش تحصیلی شما در دانشگاه کمی طولانی شده است، میتوانید با ارسال یک ایمیل آن را پیگیری کنید. معمولا، جواب پذیرش تحصیلی در سه هفته تا 2 ماه در اختیار داوطلب قرار میگیرد اما با طولانی شدن این مدت مشکلی از نظر ارسال ایمیل یادآوری وجود ندارد.
چرا یک موسسه آموزشی باید PGWP باشد؟
مهمتر از سوال “اپلای چیست؟”، موضوع دیگری است که در زمان پذیرش مطمئنا باید آن را بررسی کنید. برای دانش آموزان و دانشجویان بین المللی در کانادا اصل مهمی وجود دارد که آنها را ملزم به تحصیل در موسسات PGWP میکند.
این موسسات دارای سطح علمی برابر با دانشگاهها و مدارس دیگر کانادایی هستند اما یک مزیت اضافی را در اختیار داوطلبان بین المللی قرار میدهند.
- با تحصیل در یک موسسه PGWP میتوانید پس از تحصیل ویزای کار دریافت کنید و در بازار کار این کشور حضور داشته باشید.
- امکان بررسی این که آیا یک دانشگاه در این فهرست قرار دارد، از طریق این لینک فراهم است.
3 شرط مهم کانادا برای اپلای چیست؟
- شرط معدل: شرط معدل در اکثر موسسات علمی کانادا اعمال میشود. با این حال نگران نباشید چرا که با معدل حداقلی 12 یا 13 نیز میتوان در مراکز علمی این کشور پذیرش تحصیلی دریافت کرد.
- شرط سن: بر اساس قانون کشور کانادا نباید تبعیضی برای افراد در مورد تحصیل در نظر گرفته شود. بنابراین، شرط سنی در اکثر موارد وجود ندارد. در بازه سنی بین 18 تا 35 سال میتوان از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این کشور پذیرش اخذ کرد.
- شرط مدرک: شرط مدرک یکی از مهمترین موضوعات برای موفقیت در پذیرش است. شما نیاز به مدرک مقطع قبلی دارید تا بتوانید در یک مقطع بالاتر در این کشور اپلای کنید.
هزینههای تحصیل و زندگی در کانادا پس از اپلای
هزینههای تحصیل و زندگی پس از اپلای به صورت مستقیم به محل زندگی و محل تحصیلی دارد که از آن پذیرش دریافت کردهاید.
در حالت کلی، داوطلب نیاز دارد تا قبل از شروع مراحل پذیرش موارد زیر را در نظر داشته باشد:
- شهریه: شهریه دانشگاهها و موسسات کانادایی از یک محل به محل دیگر متفاوت است. با این حال، میتوان یک آمار کلی ارائه داد. هزینه یک سال دانشجویان بین 10 تا 30 هزار دلار کانادایی است که این میزان برای رشتههای خاص مانند پزشکی بیشتر خواهد بود.
- هزینههای زندگی: هزینههای زندگی شامل مسکن، پوشاک و غذا است و به صورت کلی این میزان بین 8 تا 15 هزار دلار در سال متغیر است. بهتر است اشاره کنیم که هزینههای زندگی در این کشور بسته به سبک زندگی خود فرد است.
- هزینههای تحصیل: بعضی از هزینههای فرعی نیز وجود دارند که شامل هزینه کتاب و ابزارهای مورد نیاز هستند. این هزینهها به صورت میانگین در سال 1000 دلار کانادا است.
- هزینه مسکن: در صورتی که قصد اجاره یک محل را در این کشور دارید، نیاز است تا هزینه مسکن را نیز در نظر بگیرید. به طور کلی، هزینه اجاره آپارتمان یک اتاقه در این کشور حدود 700 تا 1200 دلار کانادا در ماه است.
شرایط دریافت بورسیه تحصیلی در زمان اپلای چیست؟
در اکثر مراکز علمی این کشور به خصوص دورههای دانشگاهی امکان دریافت بورسیه تحصیلی نیز وجود دارد. شرط مهم و اصلی برای موفقیت در این مرحله داشتن رزومه متمایز نسبت به سایر داوطلبان و ارائه سوابق علمی و شغلی مناسب است.
در کل، بورسیهها در این کشور به 2 بخش تقسیم میشوند:
- بورسیه دانشگاه: خود دانشگاه دارای بسیاری از بورسیهها و کمک هزینههای تحصیلی است که در زمان اقدام برای پذیرش تحصیلی میتوانید برای این کمک هزینهها نیز اقدام کنید.
- بورسیه مراکز دولتی یا خصوصی: مراکز خارج از دانشگاه مانند موسسات یا شرکتهای شخص ثالث نیز از محلهایی هستند که میتوان از آنها بورسیه تحصیلی دریافت کرد.
فهرست مدارک اساسی برای اپلای
مدارک مهم برای اپلای چیست؟ در این بخش قصد داریم تا شما را با این مدارک ضروری آشنا کنیم تا با دید بهتری قدم در راه پذیرش تحصیلی بگذارید.
بهتر است به این نکته اشاره کنیم که بعضی از مدارک تنها در مقاطع تحصیلات تکمیلی درخواست خواهند شد. پس بهتر است با مراجعه به وب سایت دانشگاه و موسسه علمی مورد نظر، فهرست مدارک مورد نیاز را قبل از ثبت درخواست بررسی کنید:
- فرم درخواست: در تمامی دانشگاهها و موسسات علمی این کشور یک فرم از شما درخواست خواهد شد که در آن باید اطلاعاتی را وارد کنید. با وارد کردن این اطلاعات، میتوانید ثبت نهایی اپلیکیشن را در وب سایت مورد نظر انجام دهید.
- مدرک تحصیلی: مدرک تحصیلی شامل دیپلم یا حتی مدارک دانشگاهی است که برای ثبت در سیستم مورد نظر باید به صورت ترجمه شده باشد.
- ریز نمرات: یکی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای ثبت درخواست پذیرش تحصیلی کانادا، ریز نمرات است. شما نیاز خواهید داشت تا تمامی ریز نمرات مقاطع قبلی را آماده کرده و به صورت رسمی ترجمه کنید.
- آزمون زبان: مدرک زبان یکی از ضروریترین مدارکی است که در فرآیند پذیرش تحصیلی به آن نیاز خواهید داشت. شما میتوانید با مدرک زبان فرانسه یا انگلیسی برای پذیرش در این کشور اقدام کنید.
- رزومه: مدارک اساسی اپلای چیست؟ برای پاسخ دادن به این پرسش بهتر است در مورد رزومه کمی صحبت کنیم. رزومه یا سی وی یکی از ضروریترین مدارکی است که باید به نحو احسن آماده کرده و در سیستم آنلاین ثبت کنید.
- مدارک هویتی: مدارک هویتی نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند که مهمترین آنها گذرنامه است. در زمان شروع مراحل پذیرش بهتر است پاسپورت شما دارای اعتبار بیش از یک ساله باشد.
- فهرست مقالات: در صورتی که برای مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرش دریافت میکنید، بهتر است فهرست پژوهشهای علمیتان را نیز ارائه دهید. البته، این بخش برای مقاطع کارشناسی و پایینتر از آن نیاز نیست.
- مدارک ازدواج: اگر به همراه همسر خود به این کشور میروید، نیاز است تا در مرحله سفارت مدارک ازدواج را نیز ارائه دهید. این مدارک باید به صورت رسمی باشند تا مورد تایید قرار بگیرند.
- تمکن مالی: تمکن مالی مدرک مهمی است که بدون در اختیار داشتن آن مطمئنا در فرآیند ویزا به مشکل خواهید خورد.
- مدارک عدم سوء سابقه و سلامت پزشکی: برای مرحله سفارت، این 2 مدرک مهم نیاز است که در یک یا دو روز میتوانید آنها را دریافت کرده و پس از ترجمه در سیستم مورد نظر ثبت کنید.
بهترین مدرک زبان برای اپلای چیست؟
تا به این جای مطلب حتما اطلاعات مورد نیاز را برای دریافت یک پذیرش تحصیلی موفق به دست آوردهاید. در این جا قصد داریم اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم تا بدون مشکل پذیرش خود را از یک موسسه یا دانشگاه در این کشور دریافت کنید.
با پاسخ به این سوال که بهترین مدرک زبان برای اپلای چیست؟، کار را شروع میکنیم:
برای ایرانیان، 2 مدرک تافل و آیلتس بهترین مدارکی هستند که میتوان برای پذیرش تحصیلی این کشور ارائه داد. هر چند بهتر است از همان ابتدا برای آیلتس اقدام کنید، اما همچنان تافل یکی از قابل اتکاترین مدارک برای پذیرش تحصیلی از این کشور به حساب میآید. بنابراین، بهتر است با مراجعه به وب سایت دانشگاه مورد نظر حداقل نمرات مدرک زبان را بررسی کنید و در اولین فرصت آماده سازی مدرک تافل یا آیلتس را شروع کنید.
بهتر است بدانید که در بسیاری از شرایط بدون مدرک زبان نیز میتوان در یک مرکز علمی کانادایی پذیرش گرفت. به این نوع پذیرش مشروط میگویند که شما قبل از شروع دوره نیاز به گذراندن کلاسهای زبان در این کشور خواهید داشت.
آزمون جی آر ای (GRE) برای اپلای چیست؟
مدرک آزمون جی آر ای یکی از مراحلی است که برای موفقیت در پذیرش بعضی از رشتهها نیاز به ارائه آن دارید. برای نمونه، اگر در مقاطع تحصیلات تکمیلی یک پذیرش دریافت میکنید، به احتمال زیاد برای رشتههای مهندسی به مدرک GRE نیاز خواهید داشت.
اصلا نگران نباشید چرا که پشت سر گذاشتن این آزمون کار دشواری نیست و برای دانشجویان فنی مهندسی تنها یک تا دو ماه زمان برای عبور از این مرحله نیاز است.
بیشتر بخوانیم: هزینه تحصیل در کانادا چقدر است؟
مفهوم توصیه نامه برای اپلای چیست؟
مفهوم توصیه نامه برای اپلای چیست؟ اگر به دنبال موفقیت بی چون و چرا در مرحله پذیرش تحصیلی هستید، بهتر است با مفهوم توصیه نامه به صورت دقیق آشنا شوید.
این مدرک تقریبا در تمامی مقاطع تحصیلی برای پذیرش نیاز است و ارائه آن نشان دهنده این است که همکاران یا مدیران قبلی شما از نحوه کارتان رضایت دارند.
معمولا، 2 توصیه نامه از طرف دانشگاه یا مرکز تحصیلی مورد نظر درخواست میشود. با این حال، در بعضی از موسسات ممکن است 3 توصیه نامه نیاز داشته باشید تا مرحله ثبت اپلیکیشن را به انجام برسانید.
بیشتر بخوانیم: محدودیت سنی برای گرفتن دکتری در کانادا
مفهوم انگیزه نامه برای اپلای چیست؟
انگیزه نامه را میتوان به همراه رزومه یکی از دو مدرک بااهمیت در فرآیند پذیرش به حساب آورد.
این مدرک در تمامی مقاطع پذیرش تحصیلی کانادا مورد نیاز است و در نوشتن آن باید نهایت دقت را به عمل آورید. در انگیزه نامه نیاز است تا توضیحاتی در مورد اهداف تحصیل ارائه شود و دلیل این که چرا قصد حضور در یک دانشگاه کانادایی را دارید باید به صورت دقیق مشخص شود.
بهتر است به این نکته نیز دقت کنید که انگیزه نامه باید مشخص کند که پس از تحصیل به کشور مبدا باز خواهید گشت. در غیر این صورت، ممکن است در روند پذیرش و حتی ویزا مشکل به وجود آید.
بیشتر بخوانیم: نحوه نوشتن استادی پلن کانادا
مفهوم کاور لتر برای اپلای چیست؟
کاور لتر برای اپلای چیست؟ برای رسیدن به موفقیت در مراحل پذیرش تحصیلی مدرک مهم دیگری نیز وجود دارد که شاید اهمیت آن کمتر از مدارک رزومه و SOP نباشد. با این حال، در بعضی از مقاطع تحصیلی مانند کارشناسی یا دبیرستان نیازی به ارائه آن نیست.
این مدرک همان طور که از نام آن پیدا است به عنوان یک نامه پشتیبان در نظر گرفته میشود. شما با نوشتن و ثبت این مدرک در سیستم پذیرش میتوانید تضمین دیگری را برای رزومه خود ارائه دهید. با این کار، دانشگاه یا استاد مورد نظر اطمینان خواهد داشت که شما سابقه شغلی قبلی دارید و در گذشته مشکلی در محل کار یا تحصیل به وجود نیامده است.
بیشتر بخوانیم: مزایای ویزای تحصیلی کانادا چیست؟ مقایسه با سایر ویزاهای کانادا
مهاجرت تحصیلی بدون دغدغه با سازمان مهاجرتی نگار
اپلای چیست؟ در این مطلب تمامی سعی ما این بود تا جواب کامل و جامعی برای شما داوطلبان عزیز ارائه دهیم. برای موفقیت در مراحل پذیرش تحصیلی مهمترین نکته شروع به موقع است تا در یک بازه معین به مرحله نهایی یعنی ویزای سفارت برسید. اگر در مراحل قبلی دچار مشکل شدهاید یا در مرحله سفارت نیاز به راهنمایی دارید، متخصصان سازمان مهاجرتی نگار آماده ارائه خدمات تخصصی به شما هستند. هم اکنون میتوانید با کارشناسان مهاجرت تحصیلی ما تماس بگیرید تا با یک برنامه مطمئن پرونده شما را به نتیجه برسانند.